WIE BEN IK

WIE BEN IK

Ik ben Parwiz Hamkar

Een ambitieuze, ondernemende en perfectionistische jongeman.

Klussen zit me in het bloed. Het is ook mijn grootste hobby. Jaren geleden heb ik een klushuis gekocht en helemaal zelfstandig gerenoveerd tot het mijn paleisje werd. Vanaf toen ben ik nog meer van klussen gaan houden.

Ook heb ik de afgelopen vijtien jaar verschillende cursussen gevolgd en opleidingen genoten in veel verschillende facetten van het kluswerk. In die tijd heb ik ook erg veel ervaring opgedaan bij de verschillende klussen die ik voor mezelf en anderen heb uitgevoerd.

In 2017 heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Sinds ik dat besluit heb genomen heb ik tientallen klanten heel blij gemaakt met het uitvoeren van klussen in alle soorten en maten. Het is niet alleen de klus die belangrijk was maar daardoor heb ik ook een zorg weggenomen.

Het is mijn doel om al mijn klanten voor 200% tevreden te hebben. Al mijn inspanningen zijn daar ook op gericht.

Graag verwelkom ik u als klant. U kunt verzekerd zijn van een professionele aanpak en een voortvarende uitvoering die pas klaar is als u tevreden bent.

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen gebruik dan het contactformulier en ik neem zo snel als mogelijk contact met u op.

Tot snel.

Parwiz

KLUSBUS HELMOND: VOOR BETAALBAAR VAKWERK